Ana E. Ortiz García

Metgessa Psiquiatra

Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona, amb menció cum laude per la tesi “Marcadors genètics i de neuroimatge al Trastorn Obsessiu-Compulsiu d’inici en la infància i l’adolescència”.

Psiquiatra, especialitzada al Servei de Psiquiatria de l’Hospital Clínic de Barcelona, essent guardonada amb el Premi d’Investigació Fi de Residència “Emili Letang” 2012 atorgat per l’esmentat Hospital. Diploma d’Especialització en Teràpia Cognitiu-Conductual a la infància i l’adolescència per la UNED.

Experiència assistencial, clínica i investigadora al Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Hospital Clínic. Així mateix, ha publicat diversos articles d’investigació a revistes internacionals sobre patologies infanto-juvenils com la fòbia social, el trastorn obsessiu-compulsiu i l’estabilitat diagnòstica dels trastorns mentals d’inici a l’adolescència.

Des de gener del 2016, és la responsable d’iniciar la Unitat de Mitjana Estada per a Trastorns de la Conducta Alimentària Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Numància Salut Mental (Barcelona).