Maria Helena Feliu Pi de la Serra

Psicòloga Clínica

Llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i Diplomada en Psicologia Clínica per la Facultat de Medicina de la mateixa universitat. Ha format part de la Unitat de Psicopatologia Infantil Experimental de la Facultat de Medicina.

És sòcia-fundadora del Gabinet Col·lectiu Galton.

Ha estat professora en diversos masters; Master de Psicologia Clínica de la Infància i l’Adolescència, professora del Master Universitari de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Ramon Llull en l’assignatura de Terapia de Parella i professora de la Facultat de Nutrició i Dietètica en l’assignatura de Trastorns Alimentaris.

És sòcia-fundadora de l’SCRITC (Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament) adherida a l’europea European Association for Behaviour and Cognitive Therapies.

Ha treballat en diversos àmbits de la Psicologia Clínica. En els darrers temps ha centrat gran part de la seva activitat en la Teràpia de Parella. Ha escrit tres llibres sobre aquest tema. És coautora de “Relación de pareja – Técnicas para la convivencia” i “Asesoramiento familiar de educación infantil” i autora de “Vivir bien en pareja” i “Acabar bien”.