Els inicis

L’any 1964 es constituí la Fundació Galton a Barcelona, institució pionera en la creació i desenvolupament d’un equip multidisciplinari dedicat a l’estudi i tractament dels diversos problemes que planteja la salut mental, sempre amb un enfocament el més científic possible.​

Consolidació del projecte

Dissolta la Fundació per raons administratives, l’any 1970 es constituí l’actual Gabinet Col·lectiu Galton, inicialment dirigit a l’avaluació, orientació i tractament dels diferents problemes psicosocials i trastorns psiquiàtrics que poden patir nens, adolescents i joves. Poc temps després totes aquestes activitats es van estendre i generalitzar als problemes i trastorns dels adults, de les parelles i de les famílies.​ Tractem problemes d’ansietattrastorns alimentaris, el TDAHdepressióestrésfòbiesproblemes de parella, entre altres que pots consultar a la pàgina.

En creixement continu

L’orientació científica i el treball multidisciplinari han estat la norma durant aquests més de 50 anys. Això implica una plantilla professional que inclou metges psiquiatrespsicòlegs clínics, logopedes, etc. A més l’institució té com a consultors, professionals especialitzats en diferents àrees de la salut mental.

Més de 50 anys d’aval