Ester Pujal Rodríguez

Metgessa Psiquiatra

Metgessa Psiquiatra Infantil i de l’Adolescència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.  

Especialista en psiquiatria, ha realitzat la seva formació a l’Hospital Clínic de Barcelona. Durant la residència va fer un itinerari formatiu centrat en Psiquiatria del Nen i l’Adolescent, realitzant durant l’últim any estada formativa en l’Hospital Niño Jesús de Madrid en l’àmbit de les interconsultes de psiquiatria d’enllaç infanto-juvenil i servei de neurodesenvolupament.   

Ha completat la seva formació amb diversos cursos i congressos, tant a nivell nacional com internacional.  

Durant la formació les principals àrees d’interès han estat trastorns d’ansietat i afectius, així com alteracions en l’esfera afectiva, especialment en l’àmbit de la psiquiatria infantil i juvenil, participant en investigacions a nivell nacional i internacionals.

Actualment treballa com a especialista al Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Hospital Clínic de Barcelona, en la unitat d’hospitalització d’aguts i en la unitat de trastorn de conducta alimentària a nivell ambulatori.