Esteve Martínez Mallén

Psicòleg Clínic

Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica. Consultor del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Institut Clínic de Neurociències de l’Hospital Clínic Universitari de Barcelona. Membre del Gabinet Galton des del 1987.

Professor del Màster de Psiquiatria i Psicologia Clínica de la Infància i l’Adolescència de la Universitat de Barcelona. Professor de diversos cursos de teràpia psicològica i trastorns alimentaris a diferents universitats. Autor de diversos articles en publicacions internacionals i capítols de llibres. Coordinador de l’Hospital de Dia per a trastorns del comportament alimentari de l’Hospital Clínic de Barcelona entre 1999 i 2010.

Coordinador del Nucli de Seguretat de l’Institut Clínic de Neurociències i membre del Comitè Tècnic de Seguretat i Qualitat Clínica de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Col·laborador docent com a professor clínic en la docència clínica pregrau del grau de Medicina. Membre fundador (1997) de la Asociación Española para el Estudio de los Trastornos del Comportamiento Alimentario (AEETCA) i electe com a vocal de la Junta Directiva des del 2007. Membre de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament des del 1985. Membre de la European Association of Behavior Therapy.