Ferran Salmurri Trinxet

Psicòleg Clínic

Llicenciat en Grau en Filosofia i Lletres (especialitat de Psicologia) per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psicologia Clínica. Va ser Especialista Sènior del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Institut de Neurociències de l’Hospital Clínic i Universitari de Barcelona i Coordinador del CSMIJ del barri de l’Eixample de Barcelona. Membre de Galton des de 1.970.                                        

Ha estat Professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Professor del Màster de Psiquiatria i Psicologia Clínica de la Infància i l’Adolescència de la Universitat de Barcelona. Professor del Màster d’Educació Emocional de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor del Curs de Doctorat en Psicologia de la comunicació, interacció social i desenvolupament humà (PCID) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Premi “Jeroni de Moragas” atorgat per la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil. Autor de diversos capítols de llibres i articles en publicacions internacionals. Autor dels llibres “Libertad Emocional. Estrategias para educar las emociones” i “Razón y Emoción. Recursos para aprender y enseñar a pensar”.

Soci fundador de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament. Membre de la European Assotiation of Behavior Therapy.