Mireia Solerdelcoll Arimany

Metgessa Psiquiatra Infantil i de l’Adolescència

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Psiquiatria per l’Hospital Clínic de Barcelona. Durant la residència va fer un itinerari formatiu centrat en Psiquiatria del Nen i l’Adolescent, i en l’últim any de residència va realitzar una estada d’investigació al Recognition and Prevention (RAP) Program del Zucker Hillside Hospital de Nova York.

Del 2019 al 2022 va realitzar una estada formativa en Psiquiatria Infanto-Juvenil al Institute of Psychiatry, Psychology & Neuroscience (IoPPN), King’s College London, Regne Unit. Des d’aleshores, ha estat involucrada en activitats tant clíniques com de recerca, treballant com Honorary Specialist Registrar in Child and Adolescent Psychiatry a South London and Maudsley NHS Foundation Trust (SLaM) i investigadora en el  Department of Child and Adolescent Psychiatry, IoPPN.

A nivell acadèmic, ha completat aquesta formació amb diversos cursos, jornades i congressos d’índole nacional i internacional i abastant un ampli espectre diagnòstic i terapèutic, destacant els cursos de formació i acreditació a ADI-R i ADOS-2, Incredible Years Parenting Program, EMDR Nens i Adolescents i Mentalization-Based Treatment for Adolescence,

Actualment treballa com a especialista al Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Hospital Clínic de Barcelona, junt amb activitat investigadora en aquest mateix hospital. També és professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya.